25.9.2013

Puhtaalta pöydältä

Äh. Tää on tökkiny jo niin kauan enkä oikeen oo tienny mikä mättää. Mietin tänään ja ehkä se on siinä etten oo ikinä tykänny siitä miten
kirjotan tai ylipäätään postaan. En oo ikinä ollu tyytyväinen blogin ulkonäköön mutta en oo myöskään tehny asialle mitään, koska se on
silti aina huono.  Mikään ei toiminu, ei sitte mikään. Noh, äsken poistin sitten lähes jokaisen vanhan postauksen, muutamaa tärkeää
lukuunottamatta. Ulkoasu on hieman erilainen, tälläkertaa silmä kuitenki lepää siinä. Ainaki hetken. Mua vaan harmittaa kun niin harvoin
saan mitään kommenttia. Okei 200 lukijaa ei oo paljoa, tuskin puolet niistä on ees aktiivisia lukijoita, mutta olis kiva kuulla mitä haluisitte.
En ikinä tiiä mitä postata tai kirjottaa, kun tuntuu että toistan aina itteäni eikä multa tuu mitään kivaa. Vaikka teen tätä itelleni
niin haluisin teiltäki mielipidettä. Mielipiteet on mulle tärkeitä.
Mitä haluutte että kuvaan? Mistä haluutte että kerron? 
DSC_0312
Koeviikko on tosiaan menossa ja kiirettä on. Mutta sen jälkeen haluisin saada taas tähänki sellasen rytmin ja tavan tehdä tätä. TAPA.
Sitä mulla ei oo ollu. Siks tää on ollu sekavaa. Mutta puhtaalta pöydältä on hyvä alottaa.

Mitä siis haluutte lukea ? 

25 kommenttia:

 1. Mieti mitä ite haluisit kirjottaa :) blogi on parhaimmillaan sillon kun se on kirjottajansa näköne ja kun kirjottaa ittelleen tärkeistä jutuista ja sillon arkipäiväset jututki muuttuu kivoiks :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Se vaan kun on ite vähän hukassa.. Niin haluisin teiltä ideaa ja inspistä että oma mielikuvitus lähtis taas rullaamaan :)

   Poista
 2. Tykkään ite lukee blogei missä kerrotaa iha perusjuttuu omista päivistä, mitä on tehny ja sellasta. Sit on kiva kuulla mistä kaikesta bloggaaja tykkää ja nauttii omassa elämässään ja videoita on kiva kattoo ja ostosten esittelyy yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep sellasesta arkielämästä haluisin itekki kirjotella, kunhan kameran saisin useemmin laukkuun mukaan :)

   Poista
 3. no nää on tämmösii aika perus ehdotuksii mut niinku "lempparit" kuvina! niinku esim. lempi kengät .. lempi paita .. lempi leffa ja sit video postaukset on aina kivoja et niitä paljonpaljon ja sit öö vaiks huone / koti postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempparijutut ois kyl tosi kiva toteuttaa! Ja videoista tykkään itekkin joten niitä luvassa! :)

   Poista
 4. Munki mielestä ihan sellaiset arkiset jutut on mukavia! Ei tarvi mitää kovin syvällistä väkertää, olis kiva kuulla esim sun päivistä yleensä, treeneistä ja sit ois tosi kiva nähä ku sä tanssit! Ja sit jotai kysymyspostauksii ja tällasii aina sillon tällöin. Ja vaikka sun tulevaisuudensuunnitelmista yms. Toivottavasti oli apua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli apua, kiitos! Tanssipostaus on tosiaan hehheh varmaan vuodella lykkääntynyt, mutta ei sitä oo suunnitelmista poissuljettu :)

   Poista
 5. Postauksia joissa on kuvia esimerkiks sun matkasta kouluun tai läksykirjoista tai laukun sisällöistä ja siihen päälle jotain arkista tekstiä, lyhyitä asupostauksia jos vaan saat jonkun ottamaan kuvia, semmosii haaveilupostauksia (mitä toivot tapahtuvan vuoden sisällä tai sit ihan aikuisuudessa), postauksia joissa kerrot mitkä on lähiaikoina saanu sut hymyilemään, lempparijuttuja- postauksia, nopeita ja semmoset fiiliksentäyteissiä puhelinkuvapostauksia tai sit ihan vaan höpöttelypostauksia KIITOS :) olet ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olet ihana <3 Kiitos paljon ja ehotuksesi tulee toteutumaan!

   Poista
 6. Älä ota stressii siitä et sun pitäis tehä tästä blogista tietyn näköinen! Lataa tänne juttuja, jotka miellyttää sua ja jotka kertoo susta niin sit meki tykätää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkonäössä haluun että se miellyttää vaan mua, mutta haluisin tekstien osalta että muutkin tykkäis :) Siks kysyn mielipidettä! Ja ymmärrän kyllä pointtis, itellenihän mä tätä teen :)

   Poista
 7. Meikkipostaus!! :) Jaa sit jos sul on joskus enemmän aikaa, niin tee vaik jotain kollaaseja asioista mitä haluisit lahjaks/antaisit lahjaks/pistäisit päälle tiettyihin tapahtumiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivideon kuvasin kesällä, mutta se jotenkin lyhisty kasaan enkä saanut sitä koskaan tänne asti. Voishan sen tänne jopa ladata :) kiitos!

   Poista
 8. komppaan ekaa anoa ja Satua! :-) ja kaikki arkipäiväsetki kuvat on kivoja muiden joukossa, kunhan niitä ei oo liikaa! välillä myös ois kiva nähdä vaikka jotain sun asuja? :-) ja sun videopostaukset on aina ihania ja piristäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun asut on tosi usein tosi normeja/rentoja/sporttisia kun meen usein suoraan treeneihin yms. Mutta hyvinä asupäivinä asukuvat erittäin hyvä idea! :) Kiitos jasmin <3

   Poista
 9. Miiraa, tää just blogi on ihana just tämmösenä! Älä stressaa liikaa, sun kaikenlaisia juttuja on kiva lukea. :) Vaatteista, koulusta, treeneistä, tekemisistä yms... :)

  En muista, että oonko tullut tänne jo sanomaan, mutta kiiitos paljon siitä sun postauksesta, jonka toteutit mun kysymysten pohjalta (siis sen itsetyytyväisyyteen liittyvän). En tiiä, että muistatko mua enää, mutta sanon tän nyt silti! :))

  - Vilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ittelles Vilma ja kiitos paljon!! Ja tottakai muistan sut! :)

   Poista
 10. Tee sellasii postauksii et ne postaukset on päivilt sun elämästä siis ihan sellasii perus ja kuvii nii muustakin ku naamasta niiku ympäröivästä maailmasta jja elämästä! <3 :) sul on ihana blogi ja paljon on sullaki lukijoita mut niit kommenttei on aina nii ärsyttävä kirjottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep toi on kyllä totta että itekkin ihan liian harvoin jaksaa muille kommentoida.. Mutta kiitos! <3

   Poista
 11. tee semmosia ihan tavallisista päivistä kirjotteluja ja kuvailuja, mitä oot puuhaillu ja miltä susta tuntuu :) ne on musta kivoimpia!

  VastaaPoista
 12. Sun kaikenlaisii postauksii on tosi kiva lukee, kirjotat kivasti ja osaat valita kivat kuvat, muutenki super hyvä blogi mun mieleen! :)ois tosi kiva saada lisää vaik jotain tanssipostauksii! oon sun blogin aktiivinen lukija, mutta harvoin kuitenki tulee kommentoituu ..:/ hyvää syksyy!! :)
  T. toinen Miira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tälläne saa aina hyvälle mielelle :) joo tanssipostaus on mahollinen vaihtoehto :) ihana kuulla että joku seuraa aktiivisesti, jee! kiitos samoin Miira :)!

   Poista
 13. Vaatepostaus ois kiva! kans voisit tehä ruokapostauksen ja kertoo suosikki ruuistas ja reseptit yms, sun harrastuksesta kuulis mielellää lisää, meikkipostaus, ihan vaa sellane postaus mis sanot sun mielipiteitä, postauksii mitä kaikkee oot tehny, kauneudenhoito ja treenivinkit. Sul on nii hyvii mielipiteit et kirjota vaa joskus ihan mitä päässäs pyörii:) kaikki postaukset on kivoi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :)